در استفاده از کتری های استیل برای اولین بار لازم است اقدامات زیر را انجام دهید :
1. اولین کار برای استفاده از کتری نو ، تمیز کردن آن است . معمولا کتری های نو حاوی برچسب هایی هستند که در ابتدا باید آنها را از کتری جدا نمایید . معمولا کتری ها پس از تولید با مواد شیمیایی پوشانده می شوند تا از زنگ زدن آنها جلوگیری شود . از طرفی هم نگهداری کتری ها در مغازه ها موجب نشستن گرد و غبار در داخل و سطح بیرونی آنها می شود .
2. پر کردن کتری از آب و جوشاندن آن
آب را تا دهانه کتری پر می کنیم و سپس روی اجاق گاز میگذاریم تا بجوشد . توجه کنید که کف کتری بطور مستقیم بالای شعله قرار بگیرد .
3. دور ریختن آب جوشیده شده
اولین آبی که در کتری جوشانیده می شود قابل استفاده نیست . زیرامواد شیمیایی درون کتری با آب مخلوط میشوند . بنابراین باید آب را دور بریزید .
نکته : در اکثر کتری ها مواد شیمیایی موجود در کتری باعث بد مزه شدن آب می شوند که با یک بار جوشیدن از بین نمی روند .بنابراین لازم است که فرآیند جوشاندن آب و دور ریختن آنرا چند بار تکرار کنید تا تمامی مواد شیمیایی درون کتری از بین بروند .
حال کتری شما آماده استفاده است . می توانید آب را جوشانده و مصرف کنید .