چگونه ماندگاری و عمر ظروف نچسب را افزایش دهیم ؟

ظروف نچسب مثل تابه و قابلمه های گرانیتی ، تفلون ، سرامیک و چدن از جمله بهترین ظروف موجود در آشپزخانه هستند که بدلیل اینکه آشپزی با آنها سریع و آسان صورت می گیرد ، طرفداران زیادی دارند . اما همین ظروف اگر بدرستی مراقبت و نگهداری نشوند به بدترین ظروف در آشپزخانه تبدیل شده و از ماندگاری آنها کاسته می شود . تا جاییکه آشپزی با آنها میتواند برای سلامتی بسیار خطرناک باشد . 

برای اینکه ظروف همیشه مانند روز اول نو باشند ، مراقبت از آنها بسیار اهمیت دارد .

پخت و پز :

قبل از اینکه برای اولین بار از ظروف نچسب از جمله گرانیت ، سرامیک و چدن استفاده کنید ، ابتدا ظرف را با آب داغ و صابون بشویید .سپس آنرا به خوبی آب کشیده  و با حوله ی آشپزخانه و یا پارچه ای نخی بطور کامل خشک کنید . سپس قبل از استفاده برای اینکه از همان اول خاصیت نچسبی ظروف بهترین عملکرد را از خود نشان دهد ، ابتدا تابه یا قابلمه را با مقدار کمی روغن پوشش داده و روی تمامی سطوح روغن بکشید .سپس آنرا با دستمال کاغذی بطور کامل از ظرف پاک کنید .

یکی از مزایای استفاده از ظروف نچسب اینست که برای پخت و پز در آنها نیازی به استفاده از روغن نیست و در واقع روغنی که به غذا اضافه می شود بخاطر ظرف نیست بلکه برای عطر و طعم دادن و تغییر بافت غذاست . پس برای افرادی که بدنبال کاهش کلسترول و خوردن غذاهای سالم هستند گزینه مناسبی می باشد .

نکته ی دیگر دراستفاده از ظروف نچسب مانند گرانیت ، سرامیک و چدن عدم استفاده از قاشق و کفگیر فلزی است . بهتر است از قاشق هایی استفاده کنید که منحصرا برای ظروف نچسب تهیه شده و در کنارشان عرضه می شود.

استفاده از قاشق و کفگیرهای چوبی ، سیلیکونی ، کائوچو و پلاستیکی نیز مناسب می باشد .

به یاد داشته باشید هیچگاه با چنگال یا چاقو غذای درون تابه یا قابلمه را برش نزنید زیرا به شدت به ظرف آسیب می زنند .

 

تمیز کردن ظروف نچسب

برای حفظ کیفیت ظروف باید آنها را اصولی تمیز و ضدعفونی کنید . نکته مهم در شستشوی ظروف نچسب اینست که ابتدا اجازه دهید ظرف قبل از شستن کاملا خنک شود . خیساندن ظرف داغ در آب خنک باعث می شود لایحه ها ی سطوح آن به مرور زمان از بین رفته و از عمر ظرف کاسته شود .

ظروف نچسب را هیچگاه در ماشین ظرفشویی نگذارید . زیرا دمای بالای ماشین ظرفشویی نیز همین بلا را بر سر ظروف می آورد . هرگز از مواد شیمیایی مانند وایتکس برای تمیز کردن ظروف نچسب استفاده نکنید و شستشو را تنها با اسفنج نرم و مایع ظرفشویی معمولی انجام دهید .

در پایان نگهداری صحیح ظروف نچسب در ماندگاری و طول عمر آن بسیار موثر است .توصیه می شود که تابه ها را همیشه آویزان کنید به گونه ای که با ظرف  و وسیله ی دیگر تماس نداشته باشند . قابلمه ها نیز در استند قابلمه گذاشته شوند . در صورتیکه استند ندارید و می خواهید در کابینت نگهداری کنید ، بین ظروف حتما پارچه های نرم قرار دهید.
 

۵
از ۵
۱۸ مشارکت کننده

​بایگانی مطالب

دسته‌بندی‌ها

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش